Nincs is más választásuk, mint fölényesen nyerni

facebook megosztás

Hajrájához közeledik a sakk Szuperliga 2023-2024-es idénye és a bajnoki címvédő Tuxera Aquaprofit NSK együttese szép feladat előtt áll, hiszen a bajnoki tabella nem a nevével kezdődik.

A bevezetőben említett információ kiegészítésre szorul, hiszen a kanizsaiak első számú üldözője, az Ajka előrehozott találkozó keretében 8:2-re verte a Haladást, az a nyolc pont pedig arra mindenképpen elegendő volt, hogy a Veszprém vármegyeiek a dél-zalaiakat megelőzzék – a Sentimento Ajka BSK-nak így 48,5, míg a TANSK csapatának 44 pontja van. A nagykanizsaiaknak ráadásul érdemes odafigyelniük, hiszen vasárnapi ellenfelük, a Viadukt Biatorbágy jelenleg a hatodik.

- A szezon hetedik fordulójában tehát a Biatorbágy érkezik hozzánk és a Szuperliga-mérkőzés vasárnap 10 órakor kezdődik – kezdte Nádasi Tamás, a TANSK elnöke. - Rendkívül fontos a meccs, ráadásul az ellenfelünk egy jó középcsapat az idény során. Bízunk a nagyarányú győzelemben, ami szükséges az előnyünk megőrzése miatt! A bajnokság amúgy majd Budapesten dupla fordulóval zárul, ennek időpontja pedig május 11-12-én lesz és természetesen továbbra is bízunk a 16. bajnoki címünk megszerzésében.

P.L.

(Borítókép: PL)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.