A listavezető biztosan hozta a találkozót

facebook megosztás

A tabellát vezető PMFC-hez látogatott a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 23. fordulójában az FC Nagykanizsa együttese. Mindezt azok után, hogy a nagykanizsaiak lényegében két bajnokin (a Martonvásár, valamint a Kelen ellen is) játék nélkül jutott három-három ponthoz.

Pécsi MFC (1.) – FC Nagykanizsa (8.) 6-0 (3-0)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 23. forduló. Pécs, 50 néző. Vezette: Erni (Griszeibl, Török). G.: Balogh R. (14.), Spiel (22.), Égi (59., 81. - az elsőt 11-esből), Bódis (62.), Bocz (83.)

FCN: Szabó Zs. - Molnár R., Kaszás, Balassa D., Pintér D. (Fülöp, 62.), Németh P., Szollár, Sóstai, Nagy-Fáró, Gergelics, Gyergyák. Edző: Benedek József.

A kanizsaiak először is a listavezetőhöz látogattak, másodszor pedig kapus híján kelhettek útra Pécsre, így hálóőrként egy védő állhatott a gólvonalra, az eleve szűk keret egyébként is behatárolta a kanizsaiak lehetőségeit. A pécsiek két remek akciót vezetve remek gólokat jegyeztek, ugyanakkor ehhez még párosult büntetőből szerzett találat is. Pontrúgások után szintén veszélyeztettek a hazaiak, s ugyan a Kanizsa is lőtt kapufát, illetve vezetett időnként ígéretes támadásokat, de a baranyaiak biztosan zsebelték be a három pontot.

- Négy találkozónk van még hátra a bajnokságból, ebből kettőt mindenképpen szeretnénk még sikerrel, tehát három-három ponttal letudni – fogalmazott a dél-zalaiak trénere, Benedek József.

P.L.

(Borírókép: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.