nagykanizsa hírek Heti válasz nagykanizsa hírek Hvg nagykanizsa hírek Magyar Nemzet nagykanizsa hírek Mandiner nagykanizsa hírek Népszabadság    
Ma 2014. szeptember 23. kedd,    
Tekla napja van.    
Látogatók száma : 11054848    
Honlapkeszites

Adományokat gyűjtenek a gyermekotthonnak

A Nagykanizsai Honvéd Kaszinóért Alapítvány Hölgyklubja 2013 karácsonyára ismét ADOMÁNYGYŰJTÉST SZERVEZ.

Az adományokat céljelleggel a szervezők az alábbiak szerint kérik és fogadják: ZALA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT NAGYKANIZSAI GYERMEK-OTTHONÁNAK. Gyermekruhát és gyermekcipőt (18 éves korig!), játékokat, filmeket, CD-ket, gyermekbizsukat, édességeket, mesekönyveket, kötelező olvasmányokat, udvari és beltéri mozgásos játékszereket, társasjátékokat, tisztító-, mosó és testápoló szereket. Köszönettel fogadjuk a tartós élelmiszereket is! (Felnőtt holmit nem gyűjtünk. )


A gyűjtés helye és ideje: 2013. december 2. (hétfőtől) - december 8. (vasárnapig). Hétköznap 8 - 15 óráig, szombaton és vasárnap 8 - 11 óráig a VÁSÁRCSARNOK emeletén (az északi oldalon, a Turkáló után, 148-as helyiség).

Köszönjük adományaikat: a Szervezők2013-11-29 13:20:00

További hírek:
Fogathajtás: az elsők mehetnek az országos C-döntőre
Rezgések és felismerések a Főnix-ház emeletén
„Mindent Kanizsáért és a kanizsaiakért" - Bemutatkozott Vízvári és Ferincz
Elkészült a Csengery utcai burkolat-felújítás
Teke NB II: jókor jött győzelem


KÖZÉRDEK ROVAT >>>

A nap vicce


Városunk önkormányzata és az Idősügyi Tanács ismét számítógép-kezelői tanfolyamra invitálja a 60 éven felüli embereket az Ezüstnet program keretein belül. Az ingyenes kurzusra szeptember 30-ig lehet jelentkezni, csakúgy, mint az angol nyelv rejtelmeibe bevezető képzésre, ami a netes-képzéssel egy időben, azaz október 13-tól indul.

A jelentkezési lapok az alábbi linkekről letölthetők:

Ezüstnet Kanizsa

(a tárgy tematikája ide kattintva)

Bevezetés az angol nyelvbe