Ma 2016. július 24. vasárnap,    
Kinga, Kincső napja van.    
Látogatók száma : 23160706    
Honlapkeszites

Tájékoztató a Széchenyi Kártya Programról

A VOSZ Zala Megyei Szervezete, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a KAVOSZ Zrt. szervezésében került sor az országjáró sorozat megyei rendezvényére városunkban, a Széchenyi Kártya Program – Hat hiteltermék minden eddiginél alacsonyabb kamattal címmel.


A rendezvény két fő témája a hat hiteltermék, amelyek minden eddiginél alacsonyabban kerültek kiírásra, valamint az adótörvények változása volt. A megjelenteket Karádi Ferenc alpolgármester köszöntötte. Kiemelte, a város támogatja a vállalkozókat az új munkahelyek létrehozásában. A támogatási rendszer további előnye még, hogy önkormányzati tulajdon vásárlása esetén is a beruházás értékéhez viszonyított támogatás igényelhető.
Ezt követően került sor a tájékoztatókra. Doucha Ferenc, a VOSZ Zala Megyei Szervezet elnöke, Mazzag Ferenc, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, dr. Polay József, a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a VOSZ ügyvezető igazgatója, Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala Megyei elnöke, dr. Lázár József, a NAV Nyugat-Dunántúli Regionális Adó Főigazgatóság Jogi, Tájékoztatási és Törvényességi Főosztály Tájékoztatási osztályvezetője és Opris Ildikó, a KAVOSZ operatív igazgatója szolgált a vállalkozóknak hasznos információkkal.


 

A Széchenyi Kártya Programot a KAVOSZ Zrt. irányítja és már 11 hitelintézetnél forgalmazzák. Igényelni a KAVOSZ Zrt., a VOSZ és a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban igényelhetők országszerte közel 300 helyen. A program keretein belül kihelyezett hitelek összege mára meghaladja az 1280 milliárd forintot. A hiteligénylések száma pedig megközelíti a 270 ezret. Eddig mintegy 200 ezer hitelügylet jött létre, köztük a Zala megyében a befogadott igénylések száma meghaladja a tízezret. A megyében kihelyezett hitelek összege közel 48 milliárd forint.
Az állami kamattámogatásnak köszönhetően a legsikeresebb vállalkozói finanszírozási megoldásnak számít. A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségeinek javítására létrehozott Széchenyi Kártya Programon belül hat – a Széchenyi Kártya „klasszik”, a Széchenyi Forgóeszközhitel, a Széchenyi Beruházási Hitel, a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel és a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel – különböző hiteltermék közül választhatnak minden eddiginél alacsonyabb kamattal.

V.M.2014-04-15 12:55:00


További hírek:
DiákÉSZ: egyre több egyetemi hallgató dolgozik
TISPOL akció július 25. és 30. között
Bosszúból nekitolatott a kerítésnek
Lovastábor Miklósfán
A salátakeverékeknél talált jelölési hibák miatt bírságol a Nébih


GAZDASÁG ROVAT >>>

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble

Munkatársat keres a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény

A Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény 8800 Nagykanizsa, Teleki út 19/B. pályázatot hirdet Házi segítségnyújtásba szociális gondozó, Idősek klubjába takarítói munkakör betöltésére,   határozatlan időre.  

Részletes információ: Nagykanizsa Megyei Jogú Város  honlapján és a Munkaügyi Hivatalban.  

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 1.