Ma 2017. augusztus 22. kedd,    
Menyhért napja van.    
Látogatók száma : 32677066    


Honlapkeszites

Egyedi karácsonyfadíszek és ajándékok karácsonyra

Kevesebb mint húsz nap van vissza karácsonyig…, legalábbis Farkasné Deres Andrea Kreatív karácsony elnevezésű honlapja szerint, melyen mindent megtalálunk, mely valamilyen módon a karácsonyhoz köthető, így dalokat, menüsort, filmeket és persze ötletes kreatív, egyedi személyre szabott ajándékokat, melyeket akár meg is rendelhetünk.


Mint, ahogy már arról korábban olvashattak, a letenyei Farkasné Deres Andrea 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg a szalvétatechnikával, mely azóta is a nagy szerelme. Azóta mindig újítgatja, variálja az internet segítségével elsajátított fogásokat. Közel négyszáz szalvétája van, melyek majd fele karácsonyhoz köthető. Így tud miből válogatni az asztali dekorációhoz, a képekhez, a karácsonyfadíszekhez és az ajtódíszhez.
– A képeket, a teásdobozokat és a zsebkendőtartókat fából készítem, melyek nagyon tartósak és látványosak. Nagyon praktikus ajándékok ezek karácsonyra, hiszen az év minden napján használhatók – hangsúlyozta Andi.
Filccel, melyből rengeteg változatos dolgot lehet készíteni, körülbelül egy éve kezdett el foglalkozni. Karácsonyra díszeket varr a fára, az ajtóra vagy akár ajándékba adható figyelmességeket is készít.
– Ezeket az ajándékokat azzal teszem személyessé, hogy az ajándékozott személyiségéhez alakítom. A fára szalvétatechnikával, valamint filcből és fából csodás, egyedi díszeket készítek. Az adventi időszak pedig nem képzelhető el adventi koszorú nélkül, erre is jó ötleteim vannak. A vevőnek elég az jeleznie, hogy milyen környezetbe kerül, vagy milyen színt képzel el az asztalra és ezek alapján elkészítem számára. Ezeken kívül számos karácsonyi kiegészítő van, melyeknek csak a fantázia szab határt – mondta Andi.
Tapasztalatait, ötleteit, munkáit az internet segítségével népszerűsíti. – A Facebookon van egy profilom, melyet Kreatív Mindennapok néven találhatnak meg. A munkáimat is ide töltöm fel csoportosítva, kategorizálva. Ugyanilyen címmel van egy blogom is (http://kreativmindennapok.blogger.hu/). Itt azonban már nemcsak az én munkáim vannak, hanem máshonnan vadászott kreativitással kapcsolatos videók vagy kézműveskedés – mondta lelkesen.
Ezen kívül a karácsonyhoz kapcsolódó témákat, ételeket, díszítési ötleteket egy külön honlapon gyűjti, mely a Kreatív karácsony nevet viseli (http://kreativkaracsony.gportal.hu/).
– Arra bíztatok mindenkit, hogy személyre szabott ajándékokkal lepjék meg a barátaikat, családtagjaikat. Ezek elkészítésének mozzanataiban szívesen segítek, de ha nincs idejük rá, el is készítem a kiválasztott meglepetést bárkinek. Kereshetnek a blogomon és a facebookon keresztül egyaránt – hangsúlyozta.

Kanizsa
 2014-12-01 13:59:00


További hírek:
Tekerd magad Európába!
Csökkent az álláskeresők száma a foglalkoztatási szolgálat adatai szerint
Bedöntötték a szomszéd kerítését, majd rátámadtak
Női labdarúgás: jó erőfelmérő volt
Lábtoll-labda: dobogós helyek az erős mezőnyben


MAGAZIN ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:29 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble