Ma 2017. június 26. hétfő,    
János napja van.    
Látogatók száma : 31199961    


Honlapkeszites

Vizes családi nap

A kajakosok ezúttal a szüleikkel szálltak vízre. A nap egyik legforgalmasabb helyszíne a stég volt, folyamatosan váltották egymást a családokból és baráti társaságokból összeállt csapatok. „A gyerek azért kezdte el a kajakot, mert nyilván felnézett az apjára, aki szintén evezett, és ez megtetszett neki. Jól érzi magát itt, a tónál mindenki – én egy picit kirekesztett vagyok, de most majd jövök sárkányhajózni, úgyhogy én is benne leszek” - mondta Martinecz Edit.


A korábbi években is nagy sikerrel megrendezett családi versenyen négyes kenukban száz méteren mérték össze gyorsaságukat a vállalkozó kedvűek, de a hangsúly természetesen a közösségen és a sport szeretetén volt. „A versenyeken is ott vannak a szülők, ez egy ilyen társaság, de az azért egy kötöttebb dolog, mindenki koncentrál, más a hangulat” - fogalmazott Sári Nándor a Palstex Kanizsa Kajak-Kenu Klub elnöke.

Nemcsak a tavon volt jó a hangulat, hanem a parton is: pingpongoztak, fociztak vagy épp csak beszélgettek a résztvevők. A klub hagyományos családi napjára mintegy hetvenen látogattak el.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-06-19 05:08:00


További hírek:
Nem engedélyezett gyógyszert foglaltak le a pénzügyőrök Zalában
Tetten érték a kaposvári férfit, aki Egerszegen tört be
ÁLLÁS – ÁLLÁS - ÁLLÁS
Meglepetés kórus az ezüstmisén
Tóth Nándor alpolgármester fogadónapja


KRÓNIKA ROVAT >>>
FRISS HÍREK
05:23 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble