Ma 2017. szeptember 22. péntek,    
Móric napja van.    
Látogatók száma : 33441534    


Honlapkeszites

Szerdán lesz az első dinoszaurusz nyílt nap, regisztráljunk!

A közeljövőben három napon is lehetőséget nyújt a Magyar Dinoszauruszkutató Expedíció, hogy a Városlődtől északra fekvő iharkúti lelőhelyet Geotúra vagy/és DinoExpressz segítségével megismerjük. Ezen a felületen van lehetőség a regisztrációra a július 19. (szerda) - eső esetén: július 21. (péntek), július 22. (szombat) - eső esetén: július 24. (hétfő) vagy július 28. (péntek) - eső esetén: július 30. (vasárnap) napok valamelyikén. Fontos a mielőbbi és figyelmes regisztráció, ugyanis aki csak az egyik programra regisztrált, az nem jogosítja fel automatikusan a másik programon való részvételre. Így például a sikeres DinoExpressz regisztráció nem biztosítja, hogy lesz helye a Geotúrán is.


Eddig még nem találtak bizonyítható Sauropoda fosszíliákat Európában, Ősi Attilának és kollégáinak azonban sikerült! – számolt be az Origo az angolul megjelent tanulmány nyomán.

 

A bánya területe teljesen nyílt terület, tehát nincs sem árnyék, sem fedett menedék. Mivel a legmelegebb napokon nem ritka az 50 fok körüli hőmérséklet a lelőhelyen, ezért kérünk mindenkit, hogy naptejet, fejfedőt és kellő mennyiségű vizet hozzon magával a túrára! Az extrém hőmérséklet és az árnyék hiánya miatt 3 éves kor alatt a túrát kifejezetten nem javasoljuk. A túra egyetlen meredekebb lejtőt foglal magába, ezért erősen javasolt a zárt lábbeli, túracipő használata. Javasolt felszerelés továbbá még az esőkabát, esetleg a túrabot – figyelmeztetnek a vendéglátók.

Kanizsa2017-07-16 12:58:00


További hírek:
Jól felkészítette a birkozókat
A kereszténység a legüldözöttebb vallás
A hét száma: 120
Megnyílt Zalakaros első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodája
A hét képe: Hozd ide!


PROGRAMAJÁNLÓ ROVAT >>>

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble