Ma 2017. szeptember 22. péntek,    
Móric napja van.    
Látogatók száma : 33441827    


Honlapkeszites

Női foci: kissé megilletődötten

Ziccer NLSE (6.) – ZTE FC (1.) 1-3 (0-2)

NB II Nyugati csoport női labdarúgó-mérkőzés, 3. forduló. Nagykanizsa, Mindenki Sportpályája, 50 néző. Vezette: Magyar Á. (Horváth P., Szepesi). G: Horváth E. (59.), illetve Szegedi (3., 29.), Bánfi (53.)

NLSE: Balassa Sz. – Kovács F. (Kovács L., 46.), Veres, Balassa D., Latin, Boros, Farkas, Horváth R. (Bársony, 46.), Szollár, Szabó Zs., Horváth E. Edző: Benedek József.
ZTE: Fülöp – Szegedi (Németh K., 90.), Kerkai, Sümeghy (Németh D., 46.), Gáspár (Tauker, 80.), Csincsa, Major, Bánfi (Császár, 59.), Széplaki, Tolnay, Nagy B. Edző: Pergelné Kalamár Andrea.

Kissé megilletődötten kezdtek a hazaiak, az első félidő egyértelműen a ZTE-é volt, az egerszegiek már rögtön az elején a vezetést is megszerezték. Ugyan idővel a kanizsaiak azért feljavultak, a vendégek azonban kihasználtak egy rövidzárlatot és máris megduplázták előnyüket a félidő közepén.


A második játékrészben az NLSE összeszedettebben kezdett, két csatáros játékra történő átállásukkal kicsit meg is lepték a zalaegerszegieket, a Zete vissza is húzódott, ugyanakkor veszélyesen kontrázott. Ebből aztán meg is szerezték harmadik találatukat a megyeszékhelyiek. Az 59. percben egy szép akciót követően viszont már szépíteni tudtak a vendéglátók, s ugyan még volt hátra jócskán a mérkőzésből, a nagykanizsaiak már nem tudtak közelebb kerülni ellenfelükhöz, akik rutinosan lehozták onnan már a meccset.

P.L.2017-09-12 10:01:00


További hírek:
Jól felkészítette a birkozókat
A kereszténység a legüldözöttebb vallás
A hét száma: 120
Megnyílt Zalakaros első, nemzetközi lánchoz tartozó szállodája
A hét képe: Hozd ide!


SPORT ROVAT >>>

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble