nagykanizsa hírek Heti válasz nagykanizsa hírek Hvg nagykanizsa hírek Magyar Nemzet nagykanizsa hírek Mandiner nagykanizsa hírek Népszabadság    
Ma 2014. április 25. péntek,    
Márk napja van.    
Látogatók száma : 9318696    
Bluecast Kft.Gyakornoki program, akár 100%-os bér- és járuléktámogatással

A TÁMOP-2.3.4.B-13/1 kiírás keretében azok a képzőhelyek, akik tanulószerződés keretében tanulót képeznek, és azt továbbfoglalkoztatni szándékoznak, vagy másnál végzett tanulót foglalkoztatnak pályakezdőként, jelentős támogatást kaphatnak. A pályázatok benyújtása 2014. április 30-ig, elektronikusan. - hívta fel a figyelmet a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara.


Bővebb információ: http://palyazat.gov.hu/doc/3975.

A gyakornoki és mestervizsga program a TÁMOP-2.3.4.B-13/1-2013-0001 számú, Dolgozva tanulj! projekt keretén belül valósul meg.

Kanizsa2014-04-24 11:48:00


  Májustól szigorodnak a földcsere szabályai

A földcserénél a helyben lakó, illetve a közeli lakó- vagy telephellyel rendelkező földtulajdonos lehet csak partner - a földcsere megszigorított szabályait tartalmazó kormányrendeletek május első napján lépnek hatályba.


  Napelemes kiserőművet építettek ki a BGF gazdálkodási karán

Több mint kétszáz napelemmodulból álló kiserőművet építettek ki a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) zalaegerszegi gazdálkodási karán.


  Megkezdték a Vitaricum védjeggyel jelölt zöldség és gyümölcs forgalmazását

Megkezdték a Vitaricum védjeggyel jelölt minőségi magyar zöldség és gyümölcs árusítását, elsőként a CBA Kereskedelmi Kft.


  Nem emeli a jegyárakat a Balatoni Hajózási Zrt.

Tudatos üzletpolitikai döntés volt, hogy a tavalyi szinten tartjuk a jegyárakat - mondta Halmos Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója a 169. balatoni hajózási szezon kezdetén rendezett ünnepségen Balatonfüreden szombaton az MTI-nek.


  Megalakul a NaGESZ

A közgyűlés elfogadta a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet (NaGESZ) létrehozására vonatkozó javaslatot, így az önkormányzat július 1-jén költségvetési szervezetet hoz létre.


  Rendkívül sikeres pénzügyi évet zárt Egerszeg

Rendkívül sikeres pénzügyi évet zárt Zalaegerszeg, a nyugat-dunántúli városok legjobb pénzügyi teljesítményét nyújtotta tavaly - mondta a zalai megyeszékhely polgármestere sajtótájékoztatóján.

 

A nap vicce