Ma 2017. március 24. péntek,    
Gábor napja van.    
Látogatók száma : 28618915    


HonlapkeszitesÁLLÁS – ÁLLÁS - ÁLLÁS

A Zala Megyei Kormányhivatal Nagykanizsai Járási Hivatal az alábbi szakmákban, illetve munkakörökben kínál elhelyezkedési lehetőséget:


Bővebb felvilágosítás a munkahelyi ajánlatokról:

Zala Megyei Kormányhivatal Nagykanizsai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály 8800 Nagykanizsa, Fő út 24.

Földszinti információs hirdető táblán, vagy a www.munka.hu oldalon

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő – Kedd – Szerda: 8:00 –16:00 óra között

Csütörtökön az ügyfélfogadás szünetel

Péntek: 8:00 – 13:00 óra2017-03-24 16:07:00


  Finomítják a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítő rendszert

Finomítják a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítő rendszert, ezentúl a szolgáltatások színvonalát a korábbi három helyett ötfokozatú skálán értékelik - döntött a Balatoni Szövetség közgyűlésén Hévízen.


  Vallásturizmusban is gondolkodva

Újabb „kanizsaikum” van születőben, hiszen az elkövetkezendő időszak egyik komoly beruházása lesz az Alsóvárosi Templom és a hozzákapcsolódó ferences kolostor teljes felújítása. Sőt, ahogy azt Dénes Sándor polgármestertől megtudtuk , nem csak „egyszerű” renoválásról lesz szó, ugyanis a városvezetés a turizmus egy fajsúlyos ágát szeretné Nagykanizsára csábítani: Dél-Zala központja a következő években a vallásturizmus és a zarándokok központjává is válhat.


  Pollenjelentés

A Nagykanizsai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának tájékoztatása szerint a 11. hét első felében továbbra sem volt magas a pollenterhelés.


  Tartós élelmiszert gyűjtenek a rászorulóknak a katolikus plébániákon és templomokban

Régi szokás szerint nem perselypénzt vittek magukkal a szentmisére a hívek, hanem szegényeknek szánt élelmiszert. Az összegyűlt adományokat pedig szétosztották a mise utáni agapén, vagy a diakónusok elvitték a rászorulóknak. „Ezt az ősi hagyományt próbálja újra eleveníteni a Magyar Katolikus Püspöki Kar böjt idején.


  A városlakók véleményét és javaslatát is beépítik a településképi arculati kézikönyvbe és rendeletbe

A könyvtárban tartottak fórumot, hogy megtudják, ki hogyan képzeli el Nagykanizsa utcaképét. Itt a város főépítésze, Deák-Varga Dénes tájékoztatást adott az új rendeletről és annak céljáról. Az új arculati kézikönyv még idén elkészül és októbertől már életbe is lép.


  Közeleg az ovis beíratás

A jelentkezések időpontja április 5-e és 6-a. Mindkét nap reggel 8-tól délután 5-ig várják az intézmények a szülőket, akiktől azt kérik, vigyék magukkal a szükséges okmányokat.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble