Nem sok hiányzott az idegenbeli bravúrhoz

facebook megosztás

A Szolnoki MÁV SE otthonában kezdte meg szezonbeli szereplését a női kosárlabda amatőr NB I Zöld csoportjában a Kanizsai Vadmacskák SE együttese.

Szolnoki MÁV SE – Kanizsai Vadmacskák SE 69 -63 (27-16, 15-16, 20-7, 7-24)

Női amatőr NB I Zöld csoport kosárlabda-mérkőzés, 1. forduló. Szolnok, 50 néző. Vezette: Fekete Cs., Takács I.

Kanizsai Vadmacskák SE: Németh L. 15, Rezsek 23/3, Kiss Szabó 4, Szilágyi L. 10, Kékesi 6. Csere: Scheiber V. 5, Simon E., Simon-Riechel, Bakonyi, Simon A., Csordás. Edző: Gábor Erzsébet.

Miként a hazaiaknál, úgy még inkább a Vadmacskáknál is egy új generáció érkezett el ahhoz a lehetőséghez, hogy a női amatőr NB I szintjén kosárlabdázhasson. Mivel a kellő rutin ezen a szinten még hiányzik a kanizsaiaknál, a Szolnok el tudott némileg lépni tőlük az első negyedben, a második tíz percben aztán a dél-zalaiaknak sikerült javítani. A nagy szünet után újra a házigazdáké volt a kezdeményezés lehetősége inkább, viszont a záró etapban kitett magáért Gábor Erzsébet csapata. 63-39-ről tudtak feljönni 66-63-ra, s ha a zárkózásba fektetett rengeteg energiát pszichésen másra tudják összpontosítani, akár még egy nagyobb bravúr is lehetett volna a találkozójuk menetében. Szombaton 15 órától a KVSE a Kecskeméti KC-t fogadhatja a Cserháti-csarnokban.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.