Németh Luca és a csapat remeklése

facebook megosztás

A Kanizsai Vadmacskák SE a női amatőr kosárlabda NB I Zöld csoportjában, főleg a harmadik és a negyedik negyedben nyújtott remek teljesítményének köszönhetően könyvelhette el idénybeli első sikerét a második forduló kanizsai találkozóján.

Kanizsai Vadmacskák SE (7.) – Kecskeméti KC (9.) 71-55 (16-20, 17-13, 17-13, 21-9)

Női amatőr NB I Zöld csoport kosárlabda-mérkőzés, 2. forduló. Nagykanizsa, Cserháti-csarnok, 50 néző. Vezette: Németh S., Szecsődi.

Vadmacskák SE: Németh L. 30, Rezsek 22/3, Kiss Szabó11/3, Szilágyi L. 6, Kékesi 2. Csere: Simon E, Csordás, Simon-Riechel, Bagonyi, Simon A. Edző: Gábor Erzsébet.


Gábor Erzsébet, a Vadmacskák edzője számtalan fiatalnak adhat lehetőséget, közülük legutóbb Németh Luca (a játékosok között balról az ötödik) szórt 30 pontot

Fotó: PL

A szezon első hazai mérkőzésére készülhetett a Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabda együttese a Cserháti-csarnokban, ugyanakkor a Kecskemét kezdett be határozottabban, el is lépve a vendéglátóktól (8-16). Szükség is volt a zárkózásra koncentrálni még az első negyedben, s a második tíz percben 5 perc eltelte után sikerült az egyenlítés is. Egyik csapat sem tudott elhúzni a másiktól, a döntést tehát a nagy szünet utáni időszakra tartogatták az együttesek.

A hazaiak kezdő ötöséből Németh Luca volt aztán különösen elemében a harmadik etap során, s hozzá zárkózott - elsősorban – Rezsek Réka az utolsó felvonásban, a Vadmacskák végül biztos győzelmet könyvelhetett el a második fordulóban.

- Hozzáállásban nagyot változtunk az elmúlt mérkőzésünkhöz, a szolnokihoz képest – fogalmazott Gábor Erzsébet, a Vadmacskák edzője. - Egyéni teljesítmények terén, gondolok itt például Németh Luca produkciójára, valamint a csapat összességében is hozott remek periódusokat. Ellenfelünk a zónánkkal szemben nem tudott mit kezdeni, mi pedig jó értelemben akarnokok voltunk, s játékosaink nem hibáztak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.