BEMER érterápia az egészséges életmódért

facebook megosztás

A BEMER érterápia használatát és annak fontosságát ismertették kedden a Hevesi Sándor Művelődési Központban. A szakértők szerint a technológia a szívbetegségek kezelésére alkalmas, de mindenkinek ajánlják az egészséges életmód jegyében.

A rendezvény a Szívbetegekért Egyesület és a Kanizsai Kulturális Központ szervezésében valósult meg. Az érdeklődők hallhattak a BEMER érterápia jelentőségéről a szívbetegek életében, valamint arról, hogy a hétköznapokban milyen pozitív hatásai vannak a kezelésnek. Kátai Melinda kiemelte, az eljárás egyben a szívügye is.

– A kislányunk szívfejlődési rendellenességgel született, úgyhogy én csak támogatni tudom ezt a terápiát és ennek a használatát, merthogy sokéves tapasztalatunk van benne, hogy ez milyen szinten tud támogatást adni a mindennapi életünkhöz – nyilatkozta Kátai Melinda BEMER terapeuta.

A készülék egyben orvosi eszköz, amelyet számos kórházban használnak. Az érdeklődők megismerhették a berendezés működését, miközben a hangsúlyt a keringési problémák kezelésére fektették.

bemer

– Nagyon fontos szerepe van a prevencióban, a megelőzésben és sajnos sokan csak akkor nyúlnak segítség után, amikor már valamilyen tüneti problémájuk van. Az ennek a szépsége és a jósága, hogy ezeknél az eseteknél is nagyon hatékony. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, mert a 14 éves tapasztalatunk az csak visz és hajt bennünket abban, hogy minél többet ismerjék meg, és ne csak megismerjék, hanem használják – tette hozzá Kátai Melinda BEMER terapeuta.

Kátai Melinda hozzátette, a visszajelzések nagyon pozitívak, ami plusz motivációt jelent számára munkája folytatásához.

 

T.CS.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.