Kulcsjátékosuk dőlt ki hónapokra

facebook megosztás

A hétvégén az amatőr női kosárlabda NB I Zöld csoportjában is folytatódnak a küzdelmek, melynek programján belül a Kanizsai Vadmacskák SE vasárnap délután a Kecskeméti KC otthonában léphet pályára.

A nyolcadik helyezett kanizsaiak számára a december eleje kimondottan jól sikerült, akkor két, lelkiekben is fontos győzelmet könyvelhettek el, s ezt a tendenciát jó lenne a mostani hónap közepe táján is folytatni. Bár a klubnál tudják, különösen nehéznek ígérkezik mindez, Németh Luca (képünkön jobbról) kiesése .

- Már a két ünnep közötti időszakban elkezdtük a készülést napi két, egy délelőtti, majd egy délutáni edzéssel az Arénában – fogalmazott Gábor Erzsébet, a Vadmacskák SE edzője. - Jól dolgoztak tanítványaink, mi több, a napokban egy főpróbának is beillő junior meccset tudtunk játszani és megnyerni Szombathelyen. Sajnos, ami jóval kellemetlenebb hír, hogy első számú irányítónk, Németh Luca több hónapra kiesett, mivel iskolai tevékenysége alatt szenvedett térdszalag-sérülést. Nagy hátrány ez számunkra és ezzel úgy tűnik, hogy Kecskeméten kadet korcsoportos irányítóval állhatunk ki. Ellenfelünket az ősszel legyőztük, s természetesen ezt szeretnénk most is, de így nagyon nehéz feladat elé nézünk.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.