A fővárosban is érvényesült a papírforma

facebook megosztás

A Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia otthonába látogatott a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es női kosárlabda együttese és az esélyesebb házigazdák érvényesítették a papírformát.

Kiss Lenke KA (2.) – Kanizsai Vadmacskák SE (8.) 75-47 (20-8,23-15,21-8,11-16)

Amatőr NB I Zöld csoport női kosárlabda-mérkőzés, 12. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Kruk, Pohánka.

Vadmacskák: Scheiber 5, Rezsek 16/3, Kiss Szabó 7, Szilágyi L. 13, Kékesi 5. Csere: Simon E., Csordás, Simon A., Bagonyi. Edző: Gábor Erzsébet.

A tabella második helyén álló akadémistákhoz látogatott a kanizsai női kosárlabda együttes, mely egész határozottan kezdett, viszont a lendület amikor alább hagyott az esélyesebb csapat ellen, ők bizony azt kíméletlenül kihasználták és már az első tíz perc után tekintélyes előnyből folytathatták a meccset. A második etapban már ponterősebbek voltak a nagykanizsaiak, de Rezsek Rékáék nem tudtak zárkózni. A nagy szünet után is tovább tartott a Kiss Lenke KA lendülete, a vendéglátók lényegében eldöntötték a találkozót, a dél-zalaiaknál a padról beszállók ezúttal pont nélkül maradtak. Szépségtapasznak ugyanakkor még ott volt az utolsó felvonás a Vadmacskák részére (játékosai, ahogy az őszi képünkön is látható, próbálkoztak becsülettel), összekapták magukat Gábor Erzsébet tanítványai és nyerték is a záró tíz percet.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.