Ma 2017. augusztus 21. hétfő,    
Sámuel napja van.    
Látogatók száma : 32671170    


HonlapkeszitesKanizsára ért az LMP országjárása - A téma a megújuló energiára épülő gazdaság volt

Szél Bernadett, a zöldpárt társelnöke a Megújuló Magyarországért elnevezésű lakossági fórumán arról beszélgetett Kóbor József fizikussal, a párt szakértőjével és helyi érdeklődőkkel, hogy miként lehet a megújuló energiára épülő gazdaságban az ország minden részén új munkahelyeket teremteni és olcsóbb áramot termelni.


Ezt megelőzően a párt megyei vezetői köztéri fogadóórán várták az érdeklődőket. "Számos szakmai és politikai kérdést végigbeszélünk. Úgy Paks2-vel kapcsolatban, mint a megújuló energiákkal kapcsolatban. Én azt látom, hogy jelenleg, 2017-ben Magyarországon sokkal nagyobb nyitottság van a magyar lakosság körében a megújuló energiák irányában, mintsem a magyar kormányban, és azt is látom, hogy Paks2-nek a népszerűtlensége egyre nő a magyar választópolgárok körében akkor, amikor látják azt, hogy mennyi pénzt ölünk bele ebbe a projektbe, és látjuk azt, hogy Vlagyimir Putyin most már gyakorlatilag évente kétszer teszi tiszteletét Magyarországon, miközben nem tudjuk pontosan, hogy hova ment el három év alatt 250 milliárd forint Paks2 címszó alatt" - mondta Szél Bernadett az LMP társelnöke.

Kanizsa TV - Kanizsa2017-08-11 04:42:00


  Nagykanizsán is megalakult a Societas

Az MSZP ifjúsági tagozatának szervezetét az elnök mutatta be.


  Orbán: a választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet

Orbán Viktor miniszterelnök beszédével folytatódtak szombaton délelőtt a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényei. A kormányfő az eseményen egyebek mellett arról is beszélt, hogy a brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-eket – mondta.


  Szószóló helyett képviselőt kíván a parlamentbe juttatni az országos német önkormányzat

Választási programot dolgoz ki a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata (MNOÖ) annak érdekében, hogy a magyarországi németek 2018-ban szószóló helyett képviselőt juttassanak az Országgyűlésbe - mondta Heinek Ottó, az MNOÖ elnöke az MTI-nek.


  DK: Két éves ígéretek

Pontosan két évvel ezelőtt, 2015. június 23-án járt Orbán Viktor Nagykanizsán, és halmozta el ígéreteivel a várost. Sokan úgy remélték akkor, hogy hónapokon belül elindulhatnak az első beruházások a Modern Városok program részeként. Mára azonban bebizonyosodott, hogy nemhogy hónapokon belül, két év alatt sem sikerült egy beruházást sem megindítani az ígért fejlesztésekből - jelentette ki Horváth Jácint a Demokratikus Koalíció nagykanizsai önkormányzati képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.


  Tisztújítás a kanizsai Fidelitasnál

A Fidelitas nagykanizsai csoportja az országos tisztújítást követően helyben is megtartotta tisztújító csoportgyűlését. Amelyen a következő két érvre megválasztották a csoport helyi tisztségviselőéit. A csoport egyöntetű támogatásával a csoport elnökének Léránt Gábor régi-új elnököt választották. A tisztújításon a csoport két alelnököt is választott, Baracskai Anikót és Szentes Tibort.


  Lesz jelöltje a Munkáspártnak a jövő évi választáson a térségben

Ezt a párt elnöke mondta Híradónknak. Thürmer Gyula Kanizsán járt, a vásárcsarnok előtt találkozott az emberekkel, akiknek bemutatta a pártot és programját. A politikus azt mondta, az elmúlt években meggyengült Munkáspárt mára újra megerősödött, látogatásának pedig az volt a célja, hogy 2018-ban ebben a választókerületben is lehessen rájuk szavazni.

FRISS HÍREK
05:29 - Véradás

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble