Ma 2017. április 29. szombat,    
Péter napja van.    
Látogatók száma : 29518606    


Honlapkeszites24 óra foci a BLG-ben
2017-04-26 09:46:00


  Aktualitások – KanizsaFest

Kezdődnek a forgalomkorlátozások, lesz ötszáz kispárna a csatához, a Végvári Vasember Kupát pedig elnapolták – csütörtökön indul a KanizsaFest.


  Nyitott Balaton akció tavaszi programsorozattal

A Nyitott Balaton tavaszi programsorozatában 128 vendéglátóhely, 108 program, 156 szálláshely, új tókerülő kerékpáros akció, és több kutyás program is várja azokat, akik április 28. és május 14. között látogatnak el az üdülőrégióba - hangzott el a szervezők sajtótájékoztatóján kedden Siófokon.


  KOKSZosok a Kanizsafesten

Idén sem maradhat el a Kanizsai Oldtimer Kerékpáros Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő oldtimeres kerékpáros felvonulás. A rendezvény az Utcatánc fesztivál kísérő programjaként kerül megvalósításra, melyre közel 120 fő oldtimer kerékpárost várunk, 4 országból, 8 oldtimer egyesület jóvoltából. Idén az Ausztriai Bad Radkersburg is képviselni fogja az oldtimer eszméket, Így most már tényleg elmondhatjuk, hogy " nemzetközivé " sikerült tennünk a 3 éves munkánkat.


  Rajzaimmal mesélek

Varga Attiláné művésztanár rajzaiból nyílik kiállítás április 26-án, szerdán 18 órakor a Hevesi Sándor Általános Iskola galériájában. A tárlatot Novák Ferenc Zalakaros polgármestere nyitja meg.

Az alkotó, aki a Batthyány Lajos gimnázium diákja volt, az iskolai évek alatt Haraszti László festőművész tanítványaként mélyedt el a festészet, a grafika sok gondolatot közvetíteni tudó, lélekgazdagító rejtelmes világába.


  Gyermek-elsősegélynyújtó tanfolyam szülőknek


  Város Napja huszonharmadszor

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble