Ma 2017. április 29. szombat,    
Péter napja van.    
Látogatók száma : 29518614    


HonlapkeszitesBiciklist ütött el egy kisteherautós

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és öt anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


Egy férfi 2017. április 28-án 8 óra 15 perckor Csörnyeföldén, egy udvarból tolatott ki Renault típusú tehergépkocsival, amikor elütött egy mögötte kerékpárral közlekedő nőt. A biciklis a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kanizsa2017-04-29 10:42:00


  Busznak ütközött a teherautós Karoson

Vádemelési javaslat egy 47 éves szőlősgyöröki férfi ellen. A férfi 2017. február 16-án 7 óra körül Zalakaroson, a Termál úton közlekedett tehergépkocsival, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban nekiütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz visszapillantó tükrének, ami betörte a bal oldali első ablakot. A baleset után a szőlőshegyi lakos adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről - közölte honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.


  Emberölés bűntette

Két tárgyalási napot tartott a Zalaegerszegi Törvényszék a zalai megyeszékhelyen 2016 nyarán történt gyilkossági ügyben. A vád szerint a vádlott 2016. június 24-ről 25-re virradóra a kerítésen átugorva bejutott egy zalaegerszegi családi ház udvarára, s miután felfeszítette a bejárati ajtót, bement a házba. Az egyik szobában egy ágyban fekvő, alvó embert talált, akit a helyszínen magához vett 92 cm hosszú, 2 cm átmérőjű vascsővel több alkalommal is megütött. Az ütések a védekezésre képtelen sértett fejét érték, s olyan súlyos sérülést okoztak, hogy az idős nő belehalt a bántalmazásba.


  Segédmotorokat és laptopokat kaptak a polgárőrök

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 37 segédmotor-kerékpárt, a Magyar Telekom Nyrt. pedig 27 laptopot adományozott az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) egyesületeinek.


  Opel az árokban

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.


  Valamennyi törvényszéken kialakítottak gyermekmeghallgató-szobát

Minden törvényszéken működik gyermekmeghallgató-szoba - közölte az Országos Bírósági Hivatal bírája az M1 aktuális csatornán.


  Huszonegy évvel ezelőtti zalai gyilkosság ügyében hozott ítéletet a Pécsi Ítélőtábla

Jogerősen tizenöt év fegyházra ítélte szerdán a Pécsi Ítélőtábla F. Rajmundot, aki huszonegy évvel ezelőtt, alig 18 évesen fejbe lőtt, majd kirabolt egy vele szexuális kapcsolatban álló férfit a Zala megyei Csapiban. Az ügyben korábban bűnsegédként tizenhárom évre ítélt másodrendű vádlottat - bizonyítékok hiányában - felmentette a tábla.

FRISS HÍREK

A nap vicceállás Nagykanizsa, munka Nagykanizsa, Jooble
jooble