Szépen csillog a bronz a futsal NB II-ben

facebook megosztás

Vereséggel, ugyanakkor a kiadós szezont követően bronzéremmel zárt a Nagykanizsai Futsal Club az NB II Nyugati csoportjában, mely az egyesület történetében a legjobb eredmény, ami a végig lejátszhatott bajnoki pontvadászatokat illeti.

TFSE-11Teamsports (1.) – Nagykanizsai Futsal Club (3.) 7-2 (2-2)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, felsőházi rájátszás. 9. forduló. Budapest, 100 néző. Vezette: Kovács G. (Róka, Góbi). G.: Petroff (14.), Tarjáni (16.), Szabó K. (31.), Fritz (34.), Fehér (37.), Hegedűs (39.), Kovács B. (40.), illetve Manganelli (14.), Gyurcsányi (15.)

NFC: Szakmeiszter Á. - Bolla, Schuller, Lódi, Bozsoki. Csere: Horváth G., Gyurcsányi, Manganelli. Játékos-edző: Gyurcsányi Zsolt.

A kanizsai futsalosok listavezetőnél lejátszott mérkőzése nem indult rosszul piros-fehérek számára, az első 20 percben remekül tartották magukat (miként korábbi kanizsai képünk is bizonyítja, veszélyeztetett az NFC is), nem véletlen, hogy az eredményjelző 2-2-t mutatott. A kimondottan szűk keret aztán a második félidőben már nem tudta útját állni a TFSE rohamainak, s a Nyugati csoport bajnoka végül 7-2-re nyerte a mérkőzést. Ezzel még nem volt vége a történetnek, mivel az Újpest Haladás VSE II elleni összecsapásának lehetett még nagykanizsai szempontból is tétje a 9. fordulóban. A lila-fehérek aztán 7-6-ra nyertek a vasiakkal szemben, a végeredmény szoros meccset sejtet, de a hazaiak 7-2-es, megnyugtató előnyéről zárkóztak már csupán a szombathelyiek. A Kanizsa így a dobogó harmadik fokán zárt, tette mindezt úgy, hogy a felsőházi rájátszás utolsó körében már nem érdekelt.

P.L.

(Fotó: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.