Pincészetek bőséges kínálata, kikapcsolódás és koncert várja a vendégeket Förhéncen

facebook megosztás

Június 22-én kinyitnak a pincék Förhéncen. A rendezvénynek több mint egy évtizedes múltja van. A szervezők már gőzerővel dolgoznak azért, hogy idén is finom borok, jó hangulat és könnyed programok szórakoztassák a hegyhátra látogatókat.

Ezek a felvételek a tavalyi Nyitott pincéken készültek. A hangulatra akkor sem volt panasz, köszönhetően elsősorban azoknak a pincészeteknek, amelyek a boraikkal megjelentek a kápolna udvarán. Rájuk most is számítani lehet – mondta el Skanecz Sándor szervező, a Förhéncért Egyesület elnöke.

Az idei programról egyeztetett a napokban Simon Barnabás, a Zero zenekar frontembere Skanecz Sándorral. Újdonságokra számíthatnak idén a hegyre látogatók.

pince

- Egy nagykoncertet szervezünk ide ebben az évben, ezért egy olyan dolgot találtunk ki, hogy elővételes módon lehessen jegyet vásárolni, aki esetleg be szeretné biztosítani magát, hogy jusson neki jegy is és bor is. Ezt majd a Förhénc webfelületén meg lehet tenni. Ezzel párhuzamosan lesz egy biztonsági beléptetés, amin csak azok jöhetnek át, akik vagy előzetesen regisztráltak és megvásárolták a poharat vagy itt megvásárolják a belépőjüket – mondta el Skanecz Sándor, a Förhéncért Egyesület elnöke. 

A Zero zenekar harmadszor vesz részt a rendezvényen, ám most még az eddigieknél is nagyobb bulira készülnek a tagok.

- A szabadtéri rendezvényeknél nincs jobb. Az 100 százalék. Itt minden adott. Ha az égiek is úgy akarják, akkor nagyon kellemes este lesz – fogalmazott Simon Barnabás. 

Skanecz Sándor annyit még elárult: az elmondottak mellett a látogatók meglepetésre is számíthatnak a borászati vonalon.

V.A.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.